— PASTE —
Ingrediente alese cu grijă, delicioase și de sezon

Paste cu creveti și zucchini
180g paste
300g creveti
3/4 baby zucchini sau un zucchini normal
Ulei de măsline
3 căței de usturoi
1 legatura de patrunjel
150g rosii cherry
50 ml vin alb sec
Mod de preparare
1. Curățăm crevetii prin îndepărtarea capului, a cojii și intestinului cu nisip
2. Feliem rondele baby zucchini ul și înjumătățim roșiile cherry, curatam usturoiul și îl tăiem rondele subțiri și tocam pătrunjelul
3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, punem crevetii cate un minut pe fiecare parte, cât sa prindă culoare
4. Scoatem crevetii și adăugăm zucchini ul pe care îl sotăm pentru 2 min și fupa care îl îndepărtăm
5. În aceiași tigaie scădem temperatura, adăugăm ulei de măsline și sotăm la foc mic usturoiul ca uleiul sa prindă gust. Adăugăm și roșiile cherry și vinul și lasam sa se evapore alcoolul
6. Punem pastele la fiert și le lasam 2/3 din timpul afișat pe ambalaj
7. Finalizam procesul de gătire în sos, unde vom adăuga pastele cu putina apa.

Ingrediente paste
200g paste
100g guanciale
5 gălbenușuri de ou
150g parmegianno
Sare
Piper
Mod de preparare
1. Punem pastele la fiert în apa clocotita
2. Între timp separam albușul de gălbenuș pe care îl batem, punem piper proaspăt măcinat și parmagianno ul și amestecam pana se formează o pasta
3. Tăiem guanciale și îl prăjim
4. Scoatem carnea, adăugăm apa în tigaie, adăugăm pastele, ouăle și la final guanciale și amestecam pana devine cremos